Montaj Hale Metalice

Echipa noastra va ofera servicii complete de montaj hale metalice, monitorizate permanent laun standard calitativ superior.

In serviciile de montaj, sunt multe metode și proceduri utilizate pentru efectuarea lor corecta, mai ales in ceea ce priveste ridicarea partii structurale a cladirilor/halelor metalice.

Metodele utilizate la montaj depind strict de tipul de constructie, echipamentele disponibile dar si de nivelul de experienta al echipei, de aceea noi va garantam servicii de montaj de standard inalt pentru orice tip de proiect, orice tip de structura si orice tip de inchideri, utilizand cele mai moderne materiale, ele fiind suficient de puternice pentru a rezista caderilor masive de zapada, vanturilor puternice, si altor factori posibili destabilizatori.

Simulare Montaj

Alte servicii

SERVICII PROIECTARE

Spuneti-ne care sunt cerintele dumneavoastra si noi va oferim servicii de proiectare care sa le indeplineasca atat functional cat si estetic!

SERVICII MENTENANTA HALE METALICE

Suntem, de asemenea, instruiti si avem experienta in realizarea de reparatii minore si majore pentru orice produs din metal, chiar si la fata locului, la proprietatea clientului.

STRUCTURI METALICE GRELE

Noi integram un design structural optimizat cu sisteme de pre-inginerie, oferindu-va cea mai buna valoare de putere si economie.

HALE METALICE LA CHEIE

Pentru orice firma sau antreprenor obtinerea unor hale metalice la cheie este una din solutiile cele mai atractive pentru a obtine o constructie care in timp se traduce intr-o reducere impresionanta a costului total.