Proiectare hale industriale

Spuneti-ne care sunt cerintele dumneavoastra si noi va oferim servicii de proiectare care sa le indeplineasca atat functional cat si estetic!

Departamentul de servicii de proiectare hale industriale este format dintr-o echipa tanara, energica si creativa de profesionisti, cu rezultate notabile in designul halelor si structurilor metalice, care utilizeaza doar softuri de modelare si detaliere 3D de ultima generatie.

Cu ani de experienta atat in proiectarea si constructia a numeroase proiecte industriale, comerciale sau rezidentiale, noi intelegem importanta finalizarii unui proiect la timp si in limitele bugetului.

Oferim servicii de proiectare hale industriale ce includ: definitivarea si completarea temei de proiectare, anteproiectul (proiect preliminar – studiu de fezabilitate), proiectul tehnic propriu-zis, documentatia pentru obtinerea avizelor si a autorizatiei de constructie. Avem capacitatea de a lucra cu clientii si partile interesate pentru a minimiza costurile serviciilor de proiectare, crestem randamentul investitiilor si imbunatatim sustenabilitatea.

proiectare hale industriale

Proiectare 3D

Alte Servicii

SERVICII MONTAJ

Echipa noastra va ofera servicii complete de montaj, monitorizate permanent laun standard calitativ superior.

SERVICII MENTENANTA HALE METALICE

Suntem, de asemenea, instruiti si avem experienta in realizarea de reparatii minore si majore pentru orice produs din metal, chiar si la fata locului, la proprietatea clientului.

STRUCTURI METALICE GRELE

Noi integram un design structural optimizat cu sisteme de pre-inginerie, oferindu-va cea mai buna valoare de putere si economie.

HALE METALICE LA CHEIE

Pentru orice firma sau antreprenor obtinerea unor hale metalice la cheie este una din solutiile cele mai atractive pentru a obtine o constructie care in timp se traduce intr-o reducere impresionanta a costului total.