DESPRE NOI / steel master

Idei creative pentru cladirile de „maine”…..da, asta oferim noi! Popularitatea cladirilor metalice este in continua crestere, ceea ce va face clasarea lor in viitor in viziunea investitorilor, arhitectilor si urbanistilor printre solutiile cele mai atractive atunci cand vine vorba de spatii mari, cu un design deosebit, cu costuri mai mici decat constructiile traditionale si cu flexibilitate mare.

Responsabilitatea si imbunatatirea permanenta a produselor pe care le oferim clientilor nostri sunt printre obiectivele noastre de baza, pentru ca noi ducem produsele si procesele de executie, montaj sau mentenanta la cele mai inalte standarde.

Experienta pe care o avem dupa ani de proiectare, de imbunatatire continua a tehnicilor, echipamentelor si tehnologiilor, ne-a adus titlul de lider in industrie.Echipa noastra este formata din profesionisti si muncitori pasionati, decisi sa intreaca asteptarile clientilor, deoarece noi punem mereu la dispozitie o multitudine de informatii utile, furnizam cunostinte de specialitate cu caracter personal si de sprijin pentru clientii nostri.

Steel Master are peste un deceniu de experienta in industria constructiilor de metal ( hale metalice ) , sistemul nostru de abordare a proiectelor a trecut testul timpului. Am insusit arta de proiectare cu costuri economice in timp si solutii durabile ale constructiilor, cu beneficii semnificative.

Noi facem fata oricaror provocari de practici de constructie rationale,cu un amestec creativ de practic si estetic, limitat de un singur lucru: imaginatia si dorintele clientului!